Hotels van Oranje


 

Hotel van Oranje, Autograph Collection bevindt zich in Noordwijk direct aan de Nederlandse kust. Hier vindt u onder andere de Imperial Bar, Restaurant DUTCH!, Steakhouse de Harmonie, Oriento, Beauty Oranje en Aqua & Sauna Oranje. Voor zakelijke evenementen of vergaderingen kunt u in één van de 32 zalen of 18 boardrooms terecht die binnen de 3000 m2 meeting space van Hotel van Oranje vallen.

Op het strand, recht tegenover Hotel van Oranje bevindt zich Beachclub O. Dé locatie voor intieme diners, privé vergaderingen en zakelijke diners en evenementen tot wel 1500 personen. De kamers in Hotel van Oranje zijn ruim opgezet en uitgerust met een riante badkamer voorzien van alle faciliteiten die u zich maar kunt wensen. Als gast van Hotel van Oranje maakt u gratis gebruik van alle faciliteiten in Aqua & Sauna Oranje zoals het 30 meter lange golfslagbad, sauna’s met verschillende temperaturen, neveltuin, dompelbad, fitness faciliteiten en heerlijke badjassen en slippers van Star Linen.

 

Wilt u heerlijk overnachten onder het prachtige bedlinnen van Star Linen?

Reserveer nu voordelig het Welcome Winter arrangement bestaande uit een luxe overnachting + driegangen diner + parkeren + Champagne ontbijt vanaf €89,- per persoon via: Reserveer

*Op basis van beschikbaarheid, niet geldig i.c.m. andere acties. Niet geldig op feestdagen of door het hotel aangewezen dagen. Check in vanaf 15.00 uur, check-uit 12.00 uur. Non-refundable en non-changeable. Zaterdagtoeslag van 25,- euro op de totaal rekening van toepassing. Exclusief toeristenbelasting van €2,15 p.p.p.n. Gecommuniceerde prijzen zijn vanaf prijzen. Max 3 kamers per boeking en een max van 3 nachten per boeking. Het 3-gangen menu is een vastgesteld menu. Gratis parkeren is voor 1 auto per kamer. Actie is beperkt beschikbaar voor overnachtingen tot 22 maart 2018.