Gecertificeerd volgens de MVO prestatieladder


“Het onderzoek geeft inzicht in de behoefte van de markt. Het is goed dit regelmatig gebeurt omdat de behoeftes van klanten ook veranderen in de tijd. Onderzoek objectiveert de mening van de doelgroep waar aan we leveren.”

Lamme Textielbeheer is een textielservicebedrijf met vestigingen in Nederhorst den Berg, Schiphol en Bad Vilbel, in de buurt van Frankfurt (Duitsland). Er werken tussen de 250 en 300 medewerkers, afhankelijk van het seizoen. Wij bedienen voornamelijk bedrijven die actief zijn in de Horeca (hotels, restaurants, catering) en luchtvaart. Wij bieden reiniging, verhuur en logistieke oplossingen aan onze klanten met als doel onze klanten te ontzorgen.

De genoemde aandachtspunten in het onderzoek zijn heel herkenbaar en valt voor ons bedrijf onder het motto “VLEKKELOOS”. Hiervoor hebben alle medewerkers een boekje gekregen met wat wij onder vlekkeloos verstaan:

  • Een up to date en smetteloos textielpakket
  • Betrouwbare leveringen
  • Persoonlijk contact
  • Duurzame oplossingen
  • Helder

We leveren als wasserij industrie aan de service gerichte hospitality industrie en hier kunnen wij als wasserij- en linnenverhuur bedrijven nog steeds veel van leren. Feitelijk is het heel simpel: luisteren naar hetgeen de klant wil en uiteindelijk moeten onze medewerkers dat waar maken. En goede communicatie en het juiste gedrag vertonen is hierbij belangrijk. Wij zijn als bedrijf gecertificeerd volgens de MVO prestatieladder. Dat gebruiken wij als meetlat hoe ver wij staan als bedrijf op het gebied van duurzaamheid.

In de praktijk betekent dit wij voor onze verhuur de  badstof voor hotels en witte servetten voor restaurants geheel in Fairtrade en Organic katoen kwaliteit aanschaffen. Verder zijn wij als bedrijf bezig om onze CO2 footprint continue te verlagen. Hiervoor hebben wij recent een tool aangeschaft waarmee wij dit kunnen meten en onderling met de vestigingen kunnen benchmarken. Op het gebied van personeel werken wij op de vestiging Schiphol met plm. 40 mensen die een achterstand hebben tot de arbeidsmarkt.

” Zorg voor verdieping van de relatie en ga echt met elkaar in gesprek over de behoefte van de klant en hoe wij als dienstverlener hier invulling aan kunnen geven. Probeer de vooroordelen, zoals er bijvoorbeeld bij duurzaam textiel is, te bespreken. De uiteindelijke meerkosten zijn vaak veel lager dan men denkt en in veel gevallen zijn er zelfs geen meerkosten.” 

Jan Lamme – Lamme Textielbeheer www.lamme.nl


Hotel van Oranje, Autograph Collection

“Hotel van Oranje, Autograph Collection heeft gekozen voor Star Linen als leverancier van hoge kwaliteit bad- en bedlinnen, zodat we al onze gasten kunnen verzekeren van een heerlijk zachte nachtrust, fijne handdoeken en geweldige zachte badjassen.” – Joost van der Minne, Director of Operations, Hotel van Oranje, Autograph Collection

Hotel van Oranje, Autograph Collection bevindt zich in Noordwijk direct aan de Nederlandse kust. Hier vindt u onder andere de Imperial Bar, Restaurant DUTCH!, Steakhouse de Harmonie, Oriento, Beauty Oranje en Aqua & Sauna Oranje. Voor zakelijke evenementen of vergaderingen kunt u in één van de 32 zalen of 18 boardrooms terecht die binnen de 3000 m2 meeting space van Hotel van Oranje vallen.

Op het strand, recht tegenover Hotel van Oranje bevindt zich Beachclub O. Dé locatie voor intieme diners, privé vergaderingen en zakelijke diners en evenementen tot wel 1500 personen. De kamers in Hotel van Oranje zijn ruim opgezet en uitgerust met een riante badkamer voorzien van alle faciliteiten die u zich maar kunt wensen. Als gast van Hotel van Oranje maakt u gratis gebruik van alle faciliteiten in Aqua & Sauna Oranje zoals het 30 meter lange golfslagbad, sauna’s met verschillende temperaturen, neveltuin, dompelbad, fitness faciliteiten en heerlijke badjassen en slippers van Star Linen.

Wilt u heerlijk overnachten onder het prachtige bedlinnen van Star Linen?

Reserveer nu voordelig het Welcome Winter arrangement bestaande uit een luxe overnachting + driegangen diner + parkeren + Champagne ontbijt vanaf €89,- per persoon via: Reserveer

www.hotelvanoranje.nl

*Op basis van beschikbaarheid, niet geldig i.c.m. andere acties. Niet geldig op feestdagen of door het hotel aangewezen dagen. Check in vanaf 15.00 uur, check-uit 12.00 uur. Non-refundable en non-changeable. Zaterdagtoeslag van 25,- euro op de totaal rekening van toepassing. Exclusief toeristenbelasting van €2,15 p.p.p.n. Gecommuniceerde prijzen zijn vanaf prijzen. Max 3 kamers per boeking en een max van 3 nachten per boeking. Het 3-gangen menu is een vastgesteld menu. Gratis parkeren is voor 1 auto per kamer. Actie is beperkt beschikbaar voor overnachtingen tot 22 maart 2018.


“Beleef een onvergetelijk verblijf..”

Oldruitenborgh is een bijzonder authentiek Hotel Landgoed in het idyllische Zuiderzeestadje Vollenhove aan de rand van het Nationaal Park de Weerribben-Wieden. De historische uitstraling van deze 15e-eeuws stadshavezate en de mooie ligging middenin een rustiek Engels landschapspark bieden een stijlvolle setting voor iedereen die op zoek is naar pure gastvrijheid. Of het nu gaat om een intieme hotelovernachting, een gastronomisch diner, een inspirerende vergadering of het huwelijk van uw dromen.

“Wij zochten geen leverancier, maar een partner in het linnentraject….”

De keuze voor het textiel is gemaakt op basis van de juiste prijs-kwaliteit verhouding,
de dienstverlening maar bovenal heeft de flexibiliteit van, het meedenken en de communicatie met Star Linen de doorslag gegeven.

Met vriendelijke groet,

Lars Kijftenbelt
Landgoed Oldruitenborgh – Hampshire Classic www.oldruitenborgh.nlPositive experience

Positive experience. “We have experienced StarLinen to be very flexible and attentive. StarLinen has consistently been able to provide good solution at short notice and is available when needed. Overall the cooperation has been a positive experience, we would highly recommend StarLinen.”

Haim Outmezguine Regional General Manager the Netherlands / General Manager PPVA http://www.parkplaza.nl/Radisson Blu Palace Hotel

Radisson Blu Palace Hotel, Noordwijk aan zee Het Palace hotel is een bijzondere onderneming omdat het een imposant hotel is op een steenworp afstand van de zee. Daarnaast weten ze internationale allure te combineren met persoonlijke gastvrijheid en geven ze onze gasten service op een hoogwaardig niveau. Het 4sterren hotel heeft diverse 5sterren faciliteiten waardoor de gast van alle gemakken wordt voorzien. “Wij zien Star Linen liever als partner dan als leverancier, waarin we open communicatie, snelle feedback en respect van eminent belang vinden. Op basis van van kwaliteit (zeker de belangrijkste factor voor onze gast), duurzaamheid en prijs zijn wij de samenwerking met Star Linen aangegaan.”

Radisson Blu Palace Hotel, Noordwijk aan zeeHotel Schimmelpenninck Huys, Groningen

In het hart van Groningen is het voormalig patriciërs huis, Hotel Schimmelpenninck Huys in Groningen, gevestigd.

Dit historische pand met een prachtige en beschutte terrastuin is even geschikt is voor een zakelijk gesprek als een dromerig uurtje achter een glas wijn. Hotel Schimmelpenninck Huys is bovendien een top trouwlocatie, een unieke locatie voor een promotiefeest, een familie aangelegenheid of een zakelijk evenement. De Brasserie van het Schimmelpenninck Huys is hèt adres voor een Bourgondisch ontbijtbuffet met live-cooking, lunch, huisgemaakt gebak, High Tea, borrel of een uitgebreid diner. De chef bouwt zijn gerechten helemaal zelf op, gebruik makend van alleen de meest verse ingrediënten, zo mogelijk uit de regio.

Het textiel waar we voor hebben gekozen is gemaakt van het beste Egyptische kwaliteitskatoen, is fraai afgewerkt en past met zijn chique uitstraling helemaal bij de nostalgische inrichting van onze hotelkamers.”

“Jan-Willem Helmink heeft een flink aantal jaren ervaring binnen internationale hotelketens. Hij spreekt dus dezelfde taal als wij. Ons pand bestaat uit meerdere patriciërs huizen en heeft dus nogal wat uitdagingen qua routing en interne distributie van het linnen. Jan-Willem stond ons uitstekend met raad en daad ter zijde en had vele bruikbare tips om het werken voor ons gemakkelijker te maken.”

Alex Kaminski, General Manager Hotel Schimmelpenninck Huys

www.schimmelpenninckhuys.nl