Nieuws


Onbezorgd genieten… ‘De Uitkijk’

Geen verkeer te horen… Alleen het geruis van de bomen en gekwetter van vogeltjes doorbreken de stilte. ‘Puur genieten’ is waar het om draait bij Landgoed De Uitkijk!

Landgoed De Uitkijk bevindt zich aan de rand van het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, op de grens met Twente. Deze rietgedekte villa was, bijna een eeuw geleden, een theehuis met een uitkijktoren. Tegenwoordig is Landgoed De Uitkijk een hotel restaurant waar puur genieten de boventoon voert. De sfeervolle huiskamer met open haard, de lichte serre, het a la carte restaurant en de verwarmde veranda vormen het hart van het bedrijf. Hier kunt u genieten van pure gerechten, gemaakt met regionale producten. Ambachtelijk bereide gerechten worden afgestemd met de ingrediënten die elk jaargetijde biedt. Sinds november 2017 is het restaurant door Michelin onderscheiden met een BiB Gourmand! In de zomermaanden is het heerlijk vertoeven op het grote zonnige terras met uitzicht op het bos en heideveld. In de herfst en winter geniet u van een goed glas wijn bij het haardvuur.

de-uitkijk-slider-overnachten

 

 

 

 

.De Vier Eiken: Bijzonder overnachten betekent genieten!

“Laat u inspireren en ontdek zelf de schoonheid van Drenthe!”

Bijzonder overnachten in een Natuurlodge van de Vier Eiken betekent genieten van de groene natuur, een prachtig uitzicht maar vooral ook heel veel comfort.

De Vier Eiken kiest voor beleving en een bijzondere, unieke vakantiebestemming.

Steef van Biljouw: “Wij hebben gekozen voor StarLinen horecatextiel omdat De Vier Eiken gaat voor kwaliteit en servicegerichtheid met de keuze voor eigen persoonlijke bedlinnen stijl met passende kleurstelling.” 

Steef van Biljouw – eigenaar de Vier Eiken – www.deviereiken.nl

…..laten we teruggaan naar de menselijke maat, waar we de natuur op een geheel andere manier beleven. Lees het artikel van de Vier Eiken in DITklik hier


 Post Plaza kiest voor kwaliteit textiel

“Ik ben van mening dat gasten een rijk en comfort gevoel in een hotel moeten krijgen….”

 

Post-Plaza heeft voor zo steriel en wit mogelijk linnen gekozen. De stoerheid van het gebouw komt terug in de basics van het bedlinnen. Het logo van het hotel komt alleen terug op het label dat op al het linnen zit. Dit is noodzakelijk voor de wasserijen. Op de badmatten is een reliëfweving met logo te vinden. Directeur Herman Schreuder: “Ik ben van mening dat gasten een rijk en comfort gevoel in een hotel moeten krijgen. Daar speelt het linnen een rol in.”

“Het is tevens belangrijk dat het textiel ook over een aantal jaren nog leverbaar is. “Stel dat ik er pakketten bij wil kopen, dat moet wel mogelijk zijn.” Star Linen houdt daar uiteraard rekening mee.

“Jan-Willem is met Star Linen meer dan alleen een verkoper, hij is een schakel geworden in de linnen-organisatie tussen Post-Plaza en de wasserij. Hij weet heel veel: waar je op moet letten, over de manier van vouwen, de waswijze. Je gaat eigenlijk een vorm van samenwerking aan.”

Herman Schreuder, directeur Post-Plaza : www.post-plaza.nl

bekijk het gehele artikel in Horeca Noord : www.starlinen.nl Horeca Noord Horecatextiel bedlinnen

tekst : Susanne Hellendoorn

met dank aan: Vakblad Horeca NoordStar Linen nieuwe deelnemer op Horecava 2016

De Horecava is al jarenlang het meest innovatieve en inspirerende evenement in de horecasector. Met uw bezoek aan de Horecava bent u volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche en ontmoet u duizenden vakgenoten.

Graag ontvangen wij u in onze stand en laten wij u zien wat Star Linen juist voor u kan betekenen!

Van maandag 11 t/m donderdag 14 januari is de Horecava dé ontmoetingsplaats voor de Horeca professionalsHotelbedden Lease

Hotelbedden Lease “..de nieuwe vorm van samenwerken..”

Met deze nieuwe vorm van Lease komt Star Linen tegemoet aan een steeds meer groeiende behoefte in de (horeca)markt. Steeds vaker is de aanschaf van bedden een hoge drempel qua investering voor ondernemers en daarom komt Star Linen nu met een oplossing.

Een compleet leasepakket waarbij u niet alleen uw linnen kan leasen, maar nu ook uw bed! Hoogwaardige kwaliteit bedden inclusief service onderhoud, reparatie of vervanging. Geen investeringen meer, maar een klein leasebedrag per maand.

Wij kijken graag samen met u wat voor uw onderneming de meeste efficiente keuze is.

 

 

www.starlinen.nl hotelbedden leasewww.starlinen.nl hotelbedden lease actie.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.