Green Key-concept


Green Key-concept: ecologisch en biologisch

Steeds meer mensen willen graag een milieuvriendelijke hotelkamer die ingericht is met duurzame producten, of een restaurant bezoeken waar je niet slechts biologisch eet maar ook duurzaam tafellinnen gebruikt.

 

Daarom presewww-starlinen-nl_duurzaam_textiel_fairtradenteert Starlinen het Green Key-concept, een geheel eigentijds assortiment van biologisch katoen dat GOTS (Global Organic Textile Standard) gecertificeerd is en het Max Havelaar-keurmerk heeft. Dat betekent dat de katoenproducenten een eerlijke prijs krijgen.

Met het Green Key-concept krijgt u bedlinnen, handdoeken en tafellinnen dat gemaakt is van gecontroleerd biologisch katoen, volgens strenge ecologische standaarden. Het linnen wordt vanaf het land tot de klant gecontroleerd, want elke bewerkingsstap gebeurt uitsluitend volgens gecertificeerde en specifieke werkwijzen.

 

U kunt bij ons geheel vrijblijvend informeren of de keuze voor GOTS en Max Havelaar gecertificeerd linnen en textiel ook voor uw onderneming de juiste is vanuit ecologisch, maatschappelijk en financieel oogpunt.

 

Omdat Star Linen in alles voor duurzaamheid gaat, in de relaties met de aangesloten hospitalitybedrijven, de wasserijen en in de kwaliteit van geproduceerde linnen en textiel, bent u altijd zeker van de hoogste kwaliteit en perfecte service.

 

“Dat durf ik gerust te stellen. Ik wil kwaliteit in alles, zowel in de producten als in onze dienstverlening. Daarin gaan wij heel ver”, zegt Star Linen’s directeur Jan-Willem Helmink.