Bedrijfskleding


Een hartelijke ontvangst. Uw gasten laten zien dat zij welkom zijn. De manier waarop zij door uw personeel benaderd worden is essentieel als het gaat om gastvrijheid. Stijlvolle bedrijfskleding zet al de juiste toon. Star Linen levert zowel representatieve kleding als functionele kleding. Wij denken graag met u mee over de juiste invulling van bedrijfskleding voor uw horecagelegenheid.

Representatieve kleding

Representatieve kleding, zoals colberts, pantalons, rokken, gilets, sloven en stropdassen, zijn leverbaar in diverse kwaliteiten, kleuren, dessins en maten. De bedrijfskleding is eenvoudig te bestellen en door een grote voorraad over het algemeen snel leverbaar.

Functionele kleding

Functionele kleding is met name bestemd voor gebruik in de keuken. Star Linen is onder andere leverancier van het volledige assortiment van Robini. Koksbuizen en koksbroeken zijn in diverse kwaliteiten en maten uit voorraad leverbaar. Ook sloven, mutsen, halsdoeken en bolknopen zij verkrijgbaar.

Borduringen & relatiegeschenken

De meeste bedrijfskleding voorzien wij desgewenst van een geborduurd logo of uw bedrijfsnaam. Ook relatiegeschenken voor uw gasten kunnen door ons van een borduring voorzien worden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan stropdassen, shawls en polo’s.