Aanbod


Huur & koop

Veel horecaondernemers denken bij de aanschaf van textiel automatisch aan huur. Logisch; het grootste deel van de horeca heeft haar textiel al jarenlang op deze manier geregeld. Permanente aanschaf heeft echter ook voordelen. Star Linen biedt u beide mogelijkheden.

Of u nu besluit te investeren of toch te huren; wij doen er alles aan om de aanschaf zo soepel mogelijk te laten verlopen. Het onderhoud van uw textiel is zoniet nog belangrijker. Met de wasserij van uw keuze gaat u een langdurige relatie aan. Door onze intensieve contacten met industriële wasserijen en onze kennis van zaken kunnen wij u ook op dit vlak goed adviseren en begeleiden. Wij zorgen bijvoorbeeld voor een proefbewassing van het textiel bij de wasserij van uw keuze.

Advies

Star Linen is niet alleen graag uw leverancier voor textiel; nog liever denken wij met u mee om het beste te halen uit uw horecagelegenheid. Kijk niet gek op als wij bij u langskomen voor een presentatie van ons bedlinnen en om de sleutel van een hotelkamer vragen. In een mum van tijd toveren wij deze kamer om als tijdelijke showroom. Bent u op zoek naar nieuw tafellinnen? Wij presenteren u een ingedekte tafel met het tafellinnen van uw voorkeur, passend binnen het interieur van uw restaurant. Maar niet voordat wij uitgebreid met u hebben gesproken over uw wensen. Pas als wij een helder plaatje hebben, bieden wij u een op maat gemaakt voorstel voorzien van prijsopgave aan. Starlinen uw partner in Textiel